Kvällsbibelskola med Leif Carlsson

Tillsammans med Åsenhöga-Marieholms Pingstförsamling kommer vi att bjuda in till 5 intressanta kvällar under våren 2022.

Leif Carlsson, teolog, bibellärare, pastor och författare kommer att hålla i en kvällsbibelskola för alla intresserade och eftersom det är första gången vi anordnar den här typen av kvällar så har vi valt att utgå från Nya Testamentet. För er som känner Leif Carlsson vet att han har en mycket stor kunskap och även en härlig humoristisk sida som gör dessa kvällar lättlyssnade och intressanta.

Samlingarna pågår mellan 19.00-21.00 med en trevlig fikapaus. Kostnad: 75,- per gång eller 350,- för alla 5 gångerna. (Det går även att komma oanmäld och betala avgiften på plats).

Anmälningslistor kommer att finnas i Equmeniakyrkans foajé men det går också att anmäla till Olof Forsberg 070-556 74 11.

Boka in detta fina tillfälle till att i god och trevlig gemenskap fördjupa dina kunskaper i Nya Testamentet.

De 5 kvällarna är: Torsdag den 24 februari, Tisdag den 8 mars,
Onsdag den 23 mars, Torsdag den 7 april och Tisdag den 19 april.